Liity jäseneksi

Feeniks-koulun toiminnassa mukanaolo ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Meille on tärkeää, ettei päätäntävalta ole yksin hallituksen vaan aina kaikkien niiden ihmisten, joita kulloinenkin päätös koskettaa. Kuitenkin yhdistyksellä on tärkeä rooli toiminnan virallisempana selkärankana ja jäsenmaksut ovat toiminnalle elintärkeä tulonlähde. Jäsenenä voit vaikuttaa hallituksen kokoonpanoon, jäsenmaksun suuruuteen ym. yhdistysteknisiin asioihin ja ehdottaa halutessasi itseäsikin hallituksen jäseneksi.

Olemme innoissamme jokaisesta uudesta jäsenestä. Jos haluat liittyä, lähetä meille sähköpostitse seuraavat tiedot ja maksa jäsenmaksu tilisiirtona, niin jäsenyytesi kuluvalle kalenterivuodelle vahvistetaan mahdollisimman pian.

Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen turunfeenikskoulu (AT) gmail.com otsikolla jäsenhakemus. Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

– Nimi

– Osoite

– Puhelinnumero

– Sähköpostiosoite

– Saako sinulle lähettää Turun Feeniks-kouluun liittyvää sähköpostia?

– Mikä jäsentyyppi on kyseessä?

Jäsenyyden tyypit ja jäsenmaksut

Yksityishenkilö: 20e / vuosi
Yksityishenkilö, alennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, lapset): 10e / vuosi
Yksityishenkilö, kannatusjäsen: 40e / vuosi
Yksityishenkilö, ainaisjäsen: 200e / kertaluonteinen
Yritys tai yhteisö: 150e / vuosi

Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu tilille FI64 5711 6120 1820 49 ja jäsenhakemus on käsitelty seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Lahjoitus

Jos et halua liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi, mutta haluat tukea toimintaamme, voit valita kannatusjäsenyyden tai tehdä lahjoituksen. Lahjoitukset voi ohjata tilille FI64 5711 6120 1820 49 tai olla meihin yhteydessä turunfeenikskoulu(a)gmail.com. Kiitos tuestasi!