Perhepäivähoitajat

Tiia Pirttimäki

tiia.pirttimaki (a) hotmail.com

(Puutarhakatu / Portsa)

Olen ammatiltani lastenhoitaja ja työskennellyt päiväkodeissa ja lasten parissa n. 5 vuotta. Steinerpedagogiaa olen myös opiskellut ja se varmasti näkyy ammatillisessa osaamisessa melko paljon: kädentaidot, kodikkuus & kiireettömyys, luonnon läheisyys kodin materiaaleissa & leluissa ovat tärkeitä. Halusin Feeniks-hankkeeseen mukaan, sillä edellisten arvojen lisäksi koen itselleni tärkeäksi ruoan merkityksen & ekologisuuden, pienryhmät sekä sukupuolisensitiivisyyden. Ja mikä parasta, pääsen näyttämään & opettamaan näitä myös jokapäiväisesti lapsille! Tällä hetkellä haaveilen lasten kanssa luontoon retkelle pääsemisestä, hyvät leivät tehtynä ja lämmin tee/kaakao termarissa. Tästä ajasta tulee ihanaa!

Laura Moisanen

laura.moisanen (a) gmail.com

(Temppelinkatu / Martti)

Olen iloinen, ystävällinen ja aktiivinen hoitaja. Koulutukseltani olen tanssinopettaja (AMK). Olen toiminut aiemmin MLL:n lastenhoitajana, ja seuraavaksi suunnitelmissani on perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaminen. Minulla on 2015 syntynyt lapsi. Feeniks-koulun arvot ovat minulle tärkeitä, ja haluan toimia hoitajana ja kasvattajana niiden mukaisesti. Hoitopäivät sisältävät leikkiä, ulkoilua, ruokaa, taidetta ja askartelua, lasten ja perheiden toiveita kuunnellen. Päivähoidosta kiinnostuneet ja tulevat hoitolapset ovat tervetulleita meille tutustumaan ja leikkimään jo ennen hoidon alkuakin. Meillä on kaksi koiraa. Asumme Martissa, Martinkirkon lähellä.

* Oman allergiani vuoksi en voi ottaa ryhmääni lapsia, joiden kotona on kissa.