Koulutoiminta

Haluaisitko lapsellesi hänen oppimistyyliään tukevan oppimisympäristön, jossa opiskellaan yksilöllisesti ja päätökset tehdään yhdessä? Kaipaatko tukea kotiopetukseen tai lisää ikätovereita kotikoululaisen päiviin?

Turun Feeniks-koulu on vapaa ja demokraattinen oppimisympäristö esi- ja perusopetusikäisille lapsille ja nuorille. Demokraattisessa koulussa lapsilla ja nuorilla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa opiskeluunsa ja koulun asioihin. Koulunkäynnin perustana on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys, lapsen osallisuus, oma tiedonjano ja oppimisen ilo.

Toimimme luonnonläheisessä miljöössä Koroisilla, parin kilometrin päässä Turun keskustasta. Turun Feeniks-koulu on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 koulutoimintaan on avoinna 31.5.2018 asti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

turunfeenikskoulu@gmail.com