Perhepäivähoitajat

Etsimme  uusia päivähoitajia mukaan hankkeeseen, ota meihin yhteyttä osoitteella turunfeenikskoulu@gmail.com ja kerro itsestäsi!

——————

Katja Alho — Kysy vapaita paikkoja! —

alhon.katja (a) gmail.com / 044-5229755

(Paratiisintie / Pohjola)

Olen tullut mukaan Turun Feeniks-koulun toimintaan vuonna 2012. Työskentelen Feeniks-koulun päivähoitoikäisten lasten hoitajana Turun Paratiisintiellä. Meillä eletään toisia kuunnellen ja kunnioittaen, sukupuolisensitiivisesti ja sydämellä, leikitään ja lauletaan paljon, ulkoillaan ja retkeillään avarassa maailmassa, opitaan kaikkialla ja koko ajan.
Minulla on kolme omaa lasta vuosilta 2002, 2009 ja 2011, jotka ovat perehdyttäneet minua kuuntelun taitoon sekä avoimeen läsnäoloon. Koulutukseltani olen muinaistekniikan artesaani sekä kestävän kehityksen ympäristösuunnittelija. Koen, että olemme rakentamassa Suomeen uudenlaista sosiaalista kestävyyttä Feeniks- koulun myötä. Iloitsen työstäni ja olen kiitollinen, että saan oppia uusia asioita yhdessä lasten kanssa päivittäin. Tervetuloa tutustumaan ryhmäämme!

Laura Moisanen

laura.moisanen (a) gmail.com

(Lonttinen)

Olen koulutukseltani tanssinopettaja(AMK), ja suoritan tällä hetkellä perhepäivähoitajan ammattitutkintoa. Aiemmin olen toiminut tanssinopettajana ja MLL:n lastenhoitajana. Minulla on 2015 syntynyt oma lapsi ryhmässäni.
Hoitopäivät sisältävät leikkiä, taidetta, askartelua ja liikuntaa. Ulkoilemme päivittäin. Meillä on selkeä, toistuva, rauhallinen päivärytmi. Kasvattajana olen lempeä ja reilu. Olen tarkka siitä, että lapset käyttäytyvät kunnioittavasti kaikkia kohtaan. Olen aika puhelias, ja perustelen heille asioita. Lapset saavat päättää itselleen sopivan kokoisista asioista.
Teen pääasiassa itse vegaanista ruokaa suunnittelemani kiertävän ruokalistan mukaan. Ruokailut on suunniteltu kansallisten ravitsemussuositusten pohjalta ja erityisesti kasvuikäisten ravitsemuksellisia tarpeita ajatellen. Ruokajuoman perhe voi valita.
Meillä on tällä hetkellä asiakkaiden tarpeiden vuoksi vähän tavallista myöhäisempi päivärytmi, ja aamupalaa syödään klo 9.00. Tämän hoitopaikan aukioloaika on nyt 8.00-17.00.
Asumme kerrostalon 2. kerroksessa Lonttisissa. Meillä on kaksi koiraa.