Perhepäivähoitajat

Etsimme  uusia päivähoitajia mukaan hankkeeseen, ota meihin yhteyttä osoitteella turunfeenikskoulu@gmail.com ja kerro itsestäsi!

——————

 

 

Tiia Pirttimäki

tiia.pirttimaki (a) hotmail.com

(Puutarhakatu / Portsa)

Olen ammatiltani lastenhoitaja ja työskennellyt päiväkodeissa ja lasten parissa n. 5 vuotta. Steinerpedagogiaa olen myös opiskellut ja se varmasti näkyy ammatillisessa osaamisessa melko paljon: kädentaidot, kodikkuus & kiireettömyys, luonnon läheisyys kodin materiaaleissa & leluissa ovat tärkeitä. Halusin Feeniks-hankkeeseen mukaan, sillä edellisten arvojen lisäksi koen itselleni tärkeäksi ruoan merkityksen & ekologisuuden, pienryhmät sekä sukupuolisensitiivisyyden. Ja mikä parasta, pääsen näyttämään & opettamaan näitä myös jokapäiväisesti lapsille! Tällä hetkellä haaveilen lasten kanssa luontoon retkelle pääsemisestä, hyvät leivät tehtynä ja lämmin tee/kaakao termarissa. Tästä ajasta tulee ihanaa!

 

Laura Moisanen

laura.moisanen (a) gmail.com

(Lonttinen)

Olen koulutukseltani tanssinopettaja(AMK), ja suoritan tällä hetkellä perhepäivähoitajan ammattitutkintoa. Aiemmin olen toiminut tanssinopettajana ja MLL:n lastenhoitajana. Minulla on 2015 syntynyt oma lapsi ryhmässäni.
Hoitopäivät sisältävät leikkiä, taidetta, askartelua ja liikuntaa. Ulkoilemme päivittäin. Meillä on selkeä, toistuva, rauhallinen päivärytmi. Kasvattajana olen lempeä ja reilu. Olen tarkka siitä, että lapset käyttäytyvät kunnioittavasti kaikkia kohtaan. Olen aika puhelias, ja perustelen heille asioita. Lapset saavat päättää itselleen sopivan kokoisista asioista.
Teen pääasiassa itse vegaanista ruokaa suunnittelemani kiertävän ruokalistan mukaan. Ruokailut on suunniteltu kansallisten ravitsemussuositusten pohjalta ja erityisesti kasvuikäisten ravitsemuksellisia tarpeita ajatellen. Ruokajuoman perhe voi valita.
Meillä on tällä hetkellä asiakkaiden tarpeiden vuoksi vähän tavallista myöhäisempi päivärytmi, ja aamupalaa syödään klo 9.00. Tämän hoitopaikan aukioloaika on nyt 8.00-17.00.
Asumme kerrostalon 2. kerroksessa Lonttisissa. Meillä on kaksi koiraa.