Mikä Turun Feeniks-koulu -hanke?

DSC_9975

 

Turun Feeniks-koulu on 5-18-vuotiaille tarkoitettu sosiaalinen oppimisympäristö, jossa opiskellaan yksilöllisesti ja päätökset tehdään yhdessä. Kuulemme mielellämme, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan tai kaipaat konsultaatiota muualla vireillä olevaan kouluhankkeeseen! Päivähoitoa tarjoavat kaksi perhepäivähoitoryhmäämme. Lue päivähoidosta lisää täältä.

 

Turun Feeniks-koulu -hanketta luotsaa Turun Feeniks-koulun tukiyhdistys ry, joka on vuonna 2011 perustettu yleishyödyllinen järjestö. Yhdistys pyrkii parantamaan lasten ja nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan koulutukseensa edistämällä ja tukemalla vapaiden ja demokraattisten oppimisympäristöjen syntymistä ja toimintaa Suomessa. Haluamme palavasti tarjota lapsille mahdollisuuden varttua vapaan koulun tarjoamassa demokraattisessa ympäristössä. Tämän eteen työskentelemme paitsi käytännön tasolla rakentamalla Turun Feeniks-koulua, järjestämällä muuta aiheeseen liittyvää toimintaa kuten työpajoja ja teemailtoja.

 

Turun Feeniks-koulun perustaminen ei ole mikään pieni urakka ja siksi toivotammekin tervetulleiksi kaikki hankkeesta ja sen arvomaailmasta kiinnostuneet uudet ihmiset!