Töihin Turun Feeniks-kouluun?

© Elina Palosaari, luonnollinenalkuphotography

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ohjaaja/opettaja (palkkatuki) 1.8.2021-31.7.2022

Etsimme tiimiimme ohjaajaa/opettajaa, jolla on mahdollisuus saada 100 %:n palkkatukea. Oikeutesi palkkatukeen voit varmistaa TE-toimistosta. Ohjaajan/opettajan työaika on 25h/vko (arkipäivisin, 5h/päivä), palkka 1400€/kk. Lisäksi voit hakea soviteltua päivärahaa.

Työtehtävät:
Turun Feeniks-koulussa työskentelet yhdessä kahden opettajan kanssa moni-ikäisen, kotioppijoista koostuvan lapsiryhmän ohjaajana. Työtehtäviisi kuuluu ryhmän ohjausta, ryhmätoiminnan (ja halutessasi oppituokioiden) suunnittelua ja toteutusta yhdessä muun henkilökunnan kanssa, retkien valmistelua ja toteutusta sekä toimintaan osallistuvien lasten perheille viestimistä. Työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi työnkuva voi sisältää myös toiminnan kehittämis- ja hanketyötä.

Sinä:
Viihdyt aidosti lasten ja nuorten kanssa oppien, leikkien, retkeillen ja liikkuen. Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen. Suhtaudut kunnioittavasti toisiin ihmisiin iästä, temperamentista ja muista ominaisuuksista riippumatta. Olet kiinnostunut kehittämään kanssamme lapsilähtöistä, sukupuolisensitiivistä ja osallistavaa oppimisympäristöä. Voit olla koulutukseltasi esim. opettaja, yhteisöpedagogi, ohjaustoiminnan ammattilainen, tai vain kiinnostunut suuntautumaan lasten ja nuorten parissa työskentelyyn.

Tarjoamme:
– työkokemusta ja työelämään orientoitumista
– mahdollisuuden kokeilla soveltuvuuttasi lasten ja nuorten parissa työskentelyyn luovassa ja uudenlaisessa oppimisympäristössä 
– perehdytystä ja ohjausta sekä kannustavan työyhteisön
– koulutusta esim. sukupuolisensitiivisyyteen, restoratiiviseen sovitteluun tai sosiokraattiseen päätösentekoon liittyen

Kysy lisää ja kerro itsestäsi meille sähköpostilla 10.06.2021 mennessä: info@turunfeenikskoulu.fi 

TYÖKOKEILU

Tarjoamme työkokeilumahdollisuutta koulullamme. Työkokeilijana avustat opettajiamme kouluryhmän toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Pääset mukaan koulukokoukseen, ulkoiluun, oppitunneille, retkille ja moneen muuhun tekemiseen. Samalla tutustut omaehtoiseen oppimiseen ja lapsilähtöiseen tapaan käydä koulua.

Työkokeilijan työaika on 20h/viikko (neuvoteltavissa) ja työkokeilua on mahdollista jatkaa enintään 6 kk. Työkokeilusta sovitaan TE-toimiston kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@turunfeenikskoulu.fi