Kuukausilahjoitus

© Elina Palosaari, luonnollinenalkuphotography

Tue Suomen ensimmäistä demokraattista koulua – ryhdy koulukummiksi

Turun Feeniks-koulun vuonna 2018 alkanut toiminta laajenee. Olemme saaneet moni-ikäiseen ryhmäämme toisen opettajan ja oppilasmäärämme on kasvanut vauhdilla. Kehitämme jatkuvasti koulumme toimintaa, jonka keskiössä on aina lapsen luontainen uteliaisuus ja oppimisen ilo, sekä lasten osallisuus yhteisessä päätöksenteossa.

Koulumme toimii lahjoitusten ja vapaaehtoistyön turvin. Nyt voit olla mukana tukemassa Suomen ensimmäistä demokraattista koulua ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi eli “koulukummiksi”. Koulukummien lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä koulun toimintaan: opettajien palkkakuluihin, tilavuokriin sekä materiaalikuluihin.

Säännöllisellä lahjoituksellasi mahdollistat Turun Feeniks-koulun toiminnan kehittämisen ja kasvamisen. Mitä enemmän kuukausilahjoittajia meillä on, sitä useammalla lapsella on mahdollisuus osallistua kouluryhmämme toimintaan. Jokainen lahjoitus on meille tärkeä.

Koulukummina saat kaksi kertaa vuodessa koulun uutiskirjeen ja pysyt perillä Turun Feeniks-koulun uusimmista kuulumisista. Lisäksi järjestämme kerran vuodessa kummipäivän, jolloin koulukummit voivat tulla tutustumaan koulun toimintaan.

Kiitos tuestasi!

Täytä alla oleva lomake, kun päätät ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. (Ohjeet maksun suorittamiseen lomakkeen alla)

Toistuvan kuukausilahjoituksen tekeminen verkkopankissa:

– Kirjaudu verkkopankkiisi ja tee uusi maksu
– Saaja: Feeniks-koulun tukiyhdistys ry
– Tilinumero: FI64 5711 6120 1820 49
– Määrä: haluamasi kuukausittainen lahjoitussumma
– Haluamasi eräpäivä
– Viitenumero: 2121
– Maksun toistuvuus valitaan kohdasta Maksukerrat/Toistuvuus/Maksetaan kuukausittain (nimitys vaihtelee pankkien välillä). Tämä löytyy yleensä maksulomakkeen alemmasta osasta.
– Tarkista vielä tiedot ja vahvista/hyväksy maksu.

Voit myös halutessasi verkkopankkisi kautta milloin tahansa peruuttaa kuukausilahjoituksesi toistuvuuden.

Rekisteriseloste

Rahankeräysluvan tiedot:

Luvan saaja: Turun Feeniks-koulun tukiyhdistys ry
Lupa myönnetty: 16.9.2019
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero: RA/2019/773
Toimeenpanoaika ja -alue: Lupa on voimassa 16.9.2019 – 15.9.2020 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lisätietoja: www.turunfeenikskoulu.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä koulustamme: http://turunfeenikskoulu.fi/turunfeenikskoulu/usein-kysyttyja-kysymyksia/

Turun Feeniks-koulun tukiyhdistys: info@turunfeenikskoulu.fi

Facebook: www.facebook.com/turunfeeniks/