Töihin Turun Feeniks-kouluun?


AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä palkalliset ryhmäohjaajien ja opettajien paikat ovat täynnä. Voit kuitenkin jättää avoimen työhakemuksesi, jos olet kiinnostunut työskentelemään Turun Feeniks-koulussa

Työtehtävät:
Turun Feeniks-koulussa työskentelet moni-ikäisen, kotioppijoista koostuvan lapsiryhmän ohjaajana. Työtehtäviisi kuuluu ryhmän ohjausta, ryhmätoiminnan ja halutessasi oppituokioiden suunnittelua ja toteutusta, retkien valmistelua ja toteutusta sekä toimintaan osallistuvien lasten perheille viestimistä. Työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi työnkuva voi sisältää myös toiminnan kehittämis- ja hanketyötä.

Sinä:
Viihdyt aidosti lasten ja nuorten kanssa oppien, leikkien, retkeillen ja liikkuen. Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen. Suhtaudut kunnioittavasti toisiin ihmisiin iästä, temperamentista ja muista ominaisuuksista riippumatta. Olet kiinnostunut kehittämään kanssamme lapsilähtöistä, sukupuolisensitiivistä ja osallistavaa oppimisympäristöä. Voit olla koulutukseltasi esim. opettaja, yhteisöpedagogi, ohjaustoiminnan ammattilainen tai vain kiinnostunut suuntautumaan lasten ja nuorten parissa työskentelyyn.

Tarjoamme:
– mahdollisuuden työskennellä lasten ja nuorten parissa luovassa ja uudenlaisessa oppimisympäristössä 
– perehdytystä ja ohjausta sekä kannustavan työyhteisön
– koulutusta esim. sukupuolisensitiivisyyteen, restoratiiviseen sovitteluun tai sosiokraattiseen päätöksentekoon liittyen

Kysy lisää ja kerro itsestäsi meille sähköpostilla: info@turunfeenikskoulu.fi 

TYÖKOKEILU

Tarjoamme työkokeilumahdollisuutta koulullamme. Työkokeilijana avustat opettajiamme kouluryhmän toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Pääset mukaan koulukokoukseen, ulkoiluun, oppitunneille, retkille ja moneen muuhun tekemiseen. Samalla tutustut omaehtoiseen oppimiseen ja lapsilähtöiseen tapaan käydä koulua.

Työkokeilijan työaika on 20h/viikko (neuvoteltavissa) ja työkokeilua on mahdollista jatkaa enintään 6 kk. Työkokeilusta sovitaan TE-toimiston kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@turunfeenikskoulu.fi

VAPAAEHTOISEKSI

Otamme mielellämme mukaamme toimintaan vapaaehtoisia kehittämään Demokraattisen koulun toimintaa. Vapaaehtoistyötä voit tehdä esimerkiksi koulutoiminnan/kurssien järjestämisen, tukikahvilan pyörittämisen, varainhankinnan, tiedotuksen ja markkinoinnin tai yhdistyksen hallinnollisten asioiden ja kehitystyön parissa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan vapaaehtoisporukkaamme, ota yhteyttä info@turunfeenikskoulu.fi