Muistelot kuluneelta vuodelta

Kuluneelle vuodelle on mahtunut niin monenmoista puuhaa että on kiva muistella mitä kaikkea tapahtuikaan. Legoleikit kuuluvat vakituiseen ohjelmaan jossa koulukokousten ohella on harjoiteltu demokratiataitoja. Sekä syksyllä että keväällä on järjestetty lasten myyjäiset missä on saanut laittaa kiertoon vaikka vanhoja leluja tai myydä omia käsitöitä. Syksyllä vierailimme mm Suomen Joutsenella ja Forum Marinum museossa. Ehdimme ajella myös Funikulaarilla ja kävimme leikkipuistoissa.

Meillä on ollut ihania juhlia; Halloweenia juhlittiin naamiaisten ja leffanyyttäreiden myötä, myös muita juhlapäiviä kuten vappua ja joulua on vietetty leikkien ja herkutellen. Milja on keksinyt aina hauskaa ohjelmaa ja leikkejä.

Kevättalvella retkeilimme Liedon linnavuorelle missä vierailimme myös museossa. Oikeaa viikinkiajan miekkaa sai pitää käsissään Vanhalinnan museossa (aika painava!) -mutta ehkä vielä hauskempaa oli päästä käyttämään itsetehtyä miekkaa ja kilpeä.

Keväällä olemme viettäneet päivän urheilupuistossa ja toisen Ruissalossa. Ulkoleikit ja pelit ovat olleet hauskoja sekä edellämainituissa että Koroisten pihapiirissä. Talvi oli niin pitkä ja luminen mutta kesästä olemme myös ehtineet nauttia yhdessä. Kevätjuhlien jälkeen taiteilimme ja nikkaroimme Koroisten jokimaisemassa kesäisessä tunnelmissä Feeniks-koulun luonto- ja taideleirillä.

On ollut ihana vuosi täynnä puuhaa ja erilaista oppia, Kiitos Miljan ja Feeniks-koulun poppoon. Hyvää lomaa meille kaikille & syksyllä nähdään!